Smażony Łosoś Dziki

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego dzikiego łososia. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 245 kalorii, 17g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, filety z łososia, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest dobre. Spróbuj Arkusz Pan łosoś z pomidorami i oliwkami, Orzech Crusted Łosoś Arkusz Pan Obiad, oraz Jeden arkusz patelni parmezan Crusted łosoś z pieczonym brokułem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety z łososia opłukać i dokładnie osuszyć papierowymi ręcznikami; doprawić solą morską.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Delikatnie położyć łososia na gorącym oleju z boku skóry skierowane do góry i gotować, aż strona ciała jest złoty kolor, 5 do 7 minut; włączyć i kontynuować gotowanie, aż strona skóry jest lekko rumiane, o 5 minut więcej.
Wyjmij łososia z patelni, pozwalając olej do odpływu z ryby z powrotem do patelni.
Usuń skórę z filetów z łososia; smażyć skórę w oleju pozostałym na patelni, aż chrupiące, 2 do 3 protokół.
Chrupiącą skórkę podawać z łososiem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.