Smażony Ryż
Przepis smażony ryż może zaspokoić Chińskie pragnienie w około 10 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 858 kalorii, 21g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 1,06 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy ryż, groszek i marchew, wieprzowina, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to warzywa smażony ryż, jak zrobić warzywa smażony ryż / rice s, Chińska kiełbasa smażony ryż z chrupiącą smażoną szalotką, oraz Czerwona kapusta smażona z ryżem i pszenica Bulgur {z jajkiem sadzonym}.
Instrukcje
Na dużej patelni lub woku podgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu.
Dodać jajka i szalotki. Gotować, rozbijając jajka łyżką, aż będą lekko rumiane.
Wymieszać z mięsem, warzywami, ryżem i pozostałym olejem. Zwiększyć ciepło lekko i gotować, aż ryż jest chrupiące, o 5 protokół.
W małej misce połącz sos sojowy z 4 łyżkami wody.
Kontynuuj gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż ryż wchłonie cały płyn, 3 do 5 minut. 6 doprawić solą i pieprzem i podawać, z dodatkiem sosu sojowego na boku.