Smażony groszek śnieżny i grzyby

Smażony groszek śnieżny i grzyby
Wymieszać smażony groszek śnieżny i grzyby jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz groszek śnieżny, oliwę z oliwek, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Smażone krewetki z groszkiem śnieżnym i grzybami, Tofu Stir-fry z groszkiem śnieżnym i pieczarkami, oraz Pikantne Stir Fry Tofu z sosem orzechowym z groszkiem śnieżnym i pieczarkami.

Instrukcje

1
Na średniej patelni na średnim ogniu, gotować nasiona sezamu o 5 protokół, często mieszając, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
3
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z groszkiem śnieżnym i grzybami i gotować 3 do 4 minut, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Groszek śnieżnyGroszek śnieżny
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przełożyć groszek śnieżny i grzyby do średniej miski. Wymieszać z sezamem i sosem teriyaki i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
GrzybyGrzyby
Groszek śnieżnyGroszek śnieżny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn