Smażony Bok Choy z imbirem i czosnkiem
Smażony Bok Choy z imbirem i czosnkiem wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 72 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś sól i mielony pieprz, imbir, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, Smażony Bok Choy z czosnkiem, imbirem i szalotki, oraz Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i imbir i gotować 1 minutę.
Dodaj bok choy i sos sojowy gotować 3 do 5 minut, aż warzywa zwiędną i łodygi są chrupiące-delikatne. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.