Smażony bas z kalafiorowym duetem

Smażony bas z kalafior Duo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 81 g tłuszczu, oraz w sumie 935 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 5,37 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kalafiora, sok z cytryny, regulowane ostrze r i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażony Okoń Morski Z Sosem Czosnkowym, Pan-Seared Striped Bass All ' amatriciana, oraz Pan-Seared Sea Bass w pomidorowym bulionie z kopru włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ogolić floret porcji kalafiora z nożem do tworzenia kalafiora "konfetti" (3 do 4 szklanki). Odstawić. Krajalnicą wycinamy cienkie plastry wzdłuż podstawy i łodygi, dzieląc je na 4 płytki.
Rozgrzać olej roślinny i 1/4 szklanki oliwy z oliwek w patelni 12-do 14-calowy nonstick na średnim ogniu, aż olej mieni się, a następnie smażyć kalafior "confetti" w 4 partiach, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy, o 3 protokół na partię.
Przełóż łyżką szczelinową do ręczników papierowych, aby osuszyć, lekko doprawiając solą.
Wyrzucić olej i wytrzeć patelnię.
Rozgrzać 1 łyżka oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu, aż się połyska. Przyprawiamy rybę 1 łyżką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Sear, skóra w dół, 8 minut. Włączyć ryby i gotować, aż tylko gotowane przez, 3 do 4 protokół.
Pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek, sok z cytryny i 1/2 łyżeczki soli ubijamy razem.
Umieść rybę, skórkę do góry, na plastrach kalafiora. Na wierzchu konfetti z kalafiora i mżawka z winegretem.