Smażony bas z kalafiorowym duetem
Smażony bas z kalafiorowym Duo wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 4 i koszty 1,54 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 391 kalorii, 3G białka, oraz 41 g tłuszczu. Jeśli masz olej roślinny, sok z cytryny, sałatkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażony bas z kalafiorowym duetem, Smażony Okoń Morski Z Sosem Czosnkowym, oraz Pan-Seared Striped Bass All ' amatriciana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ogolić floret porcji kalafiora z nożem do tworzenia kalafiora "konfetti" (3 do 4 szklanki). Odstawić. Krajalnicą wycinamy cienkie plastry wzdłuż podstawy i łodygi, dzieląc je na 4 płytki.
Rozgrzać olej roślinny i 1/4 szklanki oliwy z oliwek w patelni 12-do 14-calowy nonstick na średnim ogniu, aż olej mieni się, a następnie smażyć kalafior "confetti" w 4 partiach, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy, o 3 protokół na partię.
Przełóż łyżką szczelinową do ręczników papierowych, aby osuszyć, lekko doprawiając solą.
Wyrzucić olej i wytrzeć patelnię.
Rozgrzać 1 łyżka oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu, aż się połyska. Przyprawiamy rybę 1 łyżką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Sear, skóra w dół, 8 minut. Włączyć ryby i gotować, aż tylko gotowane przez, 3 do 4 protokół.
Pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek, sok z cytryny i 1/2 łyżeczki soli ubijamy razem.
Umieść rybę, skórkę do góry, na plastrach kalafiora. Na wierzchu konfetti z kalafiora i mżawka z winegretem.