Smażone zielone pomidory z krewetkami Remoulade
Przepis smażone zielone pomidory z krewetek Remoulade może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 1 godzina i 35 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, olej canolan, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażone Zielone Pomidory Z Krewetkami Remoulade, Smażone zielone pomidory z krewetkami Rémoulade, oraz Smażone Zielone Pomidory Z Krewetkami Remoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać musztardę, chrzan, paprykę, żółtko, sok z cytryny i skórkę oraz sól i czarny pieprz. Stopniowo dodawać olej w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając, aż cały olej zostanie włączony i zemulgowany. Wymieszać w seler, cebula, ketchup, ocet, pietruszka, Worcestershire, czosnek i ostry sos do smaku. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do 24 godzin, aby umożliwić smaki do stopienia.
Umieścić mąkę kukurydzianą w dużej płytkiej misce i posypać solą i pieprzem. Pomidory przyprawiamy solą i pieprzem z obu stron. Pogłębiać pomidory w mączce kukurydzianej po obu stronach i odkręcić nadmiar.
Podgrzać 1/2 szklanki oleju w dużej patelni saute na średnim ogniu, aż zacznie migotać.Smażyć połowę pomidorów, aż złoty brąz z obu stron i po prostu gotowane przez, o 1 minutę 30 sekund na stronie.
Przełożyć szpatułką szczelinową na blachę do pieczenia wyłożoną papierowymi ręcznikami. Doprawić solą i powtórzyć z pozostałymi pomidorami i olejem.
Połącz nasiona selera, czosnek w proszku, cebula w proszku, papryka, sól i pieprz w moździerzu i tłucz i zmiażdżyć na nieco drobny proszek. Wrzucić krewetki z mieszanką przypraw.
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużej patelni saute na dużym ogniu, aż zacznie migotać.
Dodaj krewetki i gotować aż chrupiący i po prostu gotowane przez, o 3 protokół (czy to w partiach, jeśli to konieczne z większą ilością oleju; krewetki powinny być w jednej warstwie).
Do złożenia: wrzucić sałatę z kilkoma łyżkami remoulade i doprawić solą i pieprzem. Sałatę podzielić między pomidory i top każdy pomidor z 3 krewetki.
Dekoruj listkami pietruszki.