Smażone Ravioli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego Ravioli. Na 5,01 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1861 kalorii, 83g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką olej roślinny, jajko, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Smażone Ravioli, Smażone Ravioli, oraz Smażone Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać wystarczającą ilość oleju roślinnego do dużego, głębokiego garnka, aby osiągnął głębokość 1 cala. Rozgrzać olej na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia zarejestruje 163°. wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem lub folią i wyłożyć talerz z ręcznikami papierowymi
Podczas gdy olej roślinny jest ogrzewanie, ubij razem jajko i mleko w płytkiej misce.
Umieść bułkę tartą w oddzielnej płytkiej misce. Pracując partiami, zanurz ravioli w mieszaninie jaj, pozwalając nadmiar kapać z powrotem do miski, a następnie płaszcz z bułką tartą.
Umieść powlekane ravioli na blasze do pieczenia. Wyrzucić pozostałe okruchy chleba.
Smażyć ravioli partiami, okazjonalnie zmieniając kolor na złoty, w sumie około 3 minut. Uważaj, aby nie tłoczyć ravioli na patelni i upewnij się, że olej wraca do 163° przed dodaniem kolejnej partii ravioli.
Przenieś smażone ravioli do wyłożonej płyty, aby osuszyć.
Posypać smażone ravioli startym parmezanem.
Ciepły sos marinara na patelni na średnim ogniu lub w kuchence mikrofalowej. SOS łyżka do 4 małych miseczek.
Podawaj smażone ravioli z rozgrzaną marinarą na boku.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Spalletti Chianti rezerwowy Poggio Reale z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.