Smażone piersi z kurczaka z sosem wiśniowo-portowym

Smażone piersi z kurczaka z sosem wiśniowo-portowym
Smażone piersi z kurczaka z sosem wiśniowo-portowym wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 191 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zmielony cynamon, oliwę z oliwek, rubinowy port i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak zajebisty spoonacular wynik 31%. Podobne przepisy to Pieprzone piersi z kaczki z sosem wiśniowo-portowym, Piersi z kaczki z sosem cytrusowo-wiśniowym, oraz Piersi kaczki z papryką w sosie wiśniowo-portowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj cebulę, curry, i cynamon; smażyć przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Posypać kurczaka solą i pieprzem, i dodać do patelni. Smażyć przez 2 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać port, bulion, i konfitury, mieszając, aż konserwy stopić. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż kurczak jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
PortPort
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn