Smażone Nadziewane Kulki Ryżowe

Smażone Nadziewane Kulki Ryżowe
Smażone nadziewane kulki ryżowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 644 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bułki tartej, jajka, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewane Kulki Ryżowe, Kulki ziemniaczane faszerowane mozzarellą, oraz Pieczone kulki ryżowe z Gruyere dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Schłodzone risotto rozwałkuj mokrymi rękami na 12 kulek. Poke mały otwór w środku każdej kulki i włóż kostkę sera, a następnie ponownie uformować w piłkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
RolkaRolka
2
Umieść mąkę, jajka i bułkę tartą w 3 oddzielnych miseczkach. Pogłębiać 1 kulkę risotto w mące, wytrząsając nadmiar. Zanurzyć w jajku, pozwalając nadmiar kapać, a następnie pogłębiać w bułce tartej i przenieść na arkusz papieru woskowego. Powtórz z pozostałymi kulkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Ciepła 1 1/2 do 2 cale oleju w 4-do 5-quart ciężkich garnek aż termometr rejestruje 182°. pracy w partiach 4, niższe kulki ryżu do oleju z łyżką szczelinową i smażyć, obracając od czasu do czasu, aż złoty kolor brązowy, 2 do 3 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
GarnekGarnek
4
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć. Powrót oleju do 360°f między partiami. 3
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Odstawić kulki na 2 minuty (aby ser się rozpuścił).
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn