Smażone Mahi Mahi z pikantnym masłem bazyliowym

Smażone Mahi Mahi z pikantnym masłem bazyliowym
Smażone Mahi Mahi z pikantnym masłem bazyliowym może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.94 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 315 kalorii, 32G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz pieprz, sól, filety mahi mahi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Podobne przepisy to Smażone Mahi Mahi z grillowaną salsą Mango-ananasową, Zielonym ryżem i czarną fasolą, Smażone Mahi-Mahi z szafranowym Risotto i sosem Mango, oraz Smażone Mahi-Mahi z sosem Mango i pachnącym ryżem.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Połącz masło, sok z cytryny, czosnek, sól, pieprz i bazylia w średnim rondlu i gotuj na małym ogniu, mieszając, aż masło się rozpuści. Przykryj i utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Doprawić rybę solą i pieprzem do smaku. Gotować ryby przez 3 protokół; następnie włączyć i gotować, aż tylko nieprzezroczyste, o 3 do 4 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przełożyć filety na poszczególne talerze.
4
Łyżka ciepłego masła bazyliowego nad rybą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
BazyliaBazylia
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn