Smażone kanapki z kurczakiem i Cole Slaw

Smażony kurczak i kanapki Cole Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 245 g tłuszczu, oraz w sumie 2546 kalorii. Na $3.45 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka pieprzu, sól koszerna, udka z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki z kurczakiem z grilla z Cole Slaw, Sweet and Sour Cole Slaw-szukasz innego rodzaju cole slaw? Nie szukaj dalej, oraz Houston Cole Slaw-to jest pyszny sposób, aby cole slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1/4 szklanki soli koszernej i 1/4 szklanki cukru z 1 kwartą wody i wymieszaj do rozpuszczenia.
Umieść udka kurczaka w woreczku z zamkiem błyskawicznym.
Dodaj solankę i uszczelnij worek, wyciskając jak najwięcej powietrza.
Niech solanki kurczaka co najmniej 6 godzin i do nocy.
W międzyczasie połącz czarny pieprz, paprykę i 2 łyżki koszernej soli w małej misce. Odstawić.
Gdy jest gotowy do usmażenia, ubij razem jajka, maślankę i połowę mieszanki przypraw w dużej misce, aż stanie się jednorodny.
Wymieszać mąkę i pozostałą połowę mieszanki przypraw w osobnej misce.
Skropić 4 łyżki mieszanki jaj na mąkę i szczypać palcami, aż się połączą.
Wyjąć kurczaka z solanki i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Przenieść do mieszanki maślanki i obrócić do płaszcza. Pracując jeden kawałek na raz, pozwól, aby nadmiar mieszanki mleka kapał, a następnie przenieś do mieszaniny mąki. Obróć do płaszcza, ułóż dodatkową mieszaninę na udzie i mocno dociśnij, aby przylgnąć jak najwięcej mieszanki do mięsa. Unieść udo, strząsnąć nadmiar mąki, a następnie przenieść do stojaka ustawionego w tacy i odstawić na 10 minut.
W międzyczasie rozgrzej olej do 177° w dużym wok, frytkownicy lub holenderskim piekarniku.
Ostrożnie obniżyć kurczaka na gorący olej i gotować, obracając uda od czasu do czasu, aż złoty brąz i chrupiące ze wszystkich stron, i kurczak jest gotowane przez, o 6 minut w sumie.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Umieścić 1/4 szklanki slaw na dolnej połowie każdej bułki i góry z kawałkiem kurczaka.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken]()
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 2017Jest bogatsze i mniej miętowe niż zwykle, ale lubię bogactwo w tym roczniku, które można użyć trochę gras; więc przewidujemy wino z więcej jabłek i mniej mięty; chrupiące rzeczy. Paczka nazywa się Heel i jest na prawo od Anrechtu, z którego pochodzi jedno z wielkich trio win en-bloc.