Smażona wieprzowina z Kimchi i Shiitake może być tylko Koreański przepis, którego szukasz. Na 3,47 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Jeśli masz pieprz, polędwicę wieprzową, kimchi z kapusty napa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 29 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Smażone Kimchi z ryżem (Kimchi Bokkeumbap), Buta Kimchi (wieprzowina i Kimchi Stir Fry), oraz Wieprzowina Kimchi Stir-fry.
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.