Smażona kukurydza i pomidor na patelni

Smażona kukurydza i pomidor na patelni
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Zapiekana kukurydza i pomidor może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 46 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ziarna kukurydzy, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Paszteciki z kurczaka z pomidorem, bazylią i pieczoną kukurydzą, Flanki z kukurydzy słodkiej z pomidorowo-kukurydzianym smakiem, oraz Balsamiczny Corn & Tomato Relish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej żeliwnej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj szalotki i czosnek; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
3
Dodaj kukurydzę; smażyć 5 minut lub aż kukurydza jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
4
Dodaj pomidory; podsmażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
5
Zdjąć z ognia.
6
Umieścić mieszaninę kukurydzy w średniej misce; schłodzić do temperatury pokojowej. Wymieszać z bazylią, octem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
BazyliaBazylia
KukurydzaKukurydza
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn