Smaczna fasolka szparagowa
Snappy Green Beans może być po prostu bezglutenowym, lakto ovo wegetariańskim, pierwotnym i przyjaznym dla mapy żywności przepisem, którego szukałeś. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 58 centów za porcję. Ta przystawka ma 60 kalorii, 3 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, fasolki szparagowej, pietruszki i soku z cytryny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 40%. Wynik ten nie jest aż tak spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Snappy Green Fasolka, Snappy Green Beans oraz Snappy Fasola i Groszek z Pecorino.
Instrukcje
Umieść fasolę w dużym rondlu i zalej wodą; doprowadzić do wrzenia. Gotuj bez przykrycia przez 8–10 minut lub do momentu, aż będą chrupiące.
Dodać masło, natkę pietruszki, sok z cytryny, sól i pieprz; wrzucić do płaszcza.