Slow Cooker słodko-kwaśne kotlety wieprzowe
Slow Cooker słodko-kwaśne kotlety wieprzowe może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.19 za porcję. Jedna porcja zawiera 539 kalorii, 68g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, schab, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Slow Cooker kotlety wieprzowe ze słodko-kwaśną wiśnią, Slow Cooker słodko-kwaśna wieprzowina, oraz Slow Cooker słodko-kwaśna wieprzowina.
Instrukcje
Umieścić cebulę na dnie 5 quart powolnej kuchence.
Na cebulę nałóż marchew, a następnie warstwy selera, grzybów i ananasa. Kotlety schabowe doprawiamy solą i pieprzem.
Umieść je na wierzchu warzyw. Jeśli chcesz, możesz brązowy je w gorącej patelni pierwszy.
W średniej misce wymieszać sok ananasowy, sherry, ocet jabłkowy i sos sojowy. Mieszać w skrobi kukurydzianej do rozpuszczenia.
Wymieszać z brązowym cukrem, białym pieprzem, imbirem, musztardą w proszku, czosnkiem, solą, pieprzem, sosem paprykowym i pastą pomidorową.
Polać kotlety wieprzowe i warzywa. Sos będzie mniej ostry po kilku godzinach w wolnej kuchence. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin, lub na wysokim przez 3 do 4 godzin.