Slow-Cooker Smoky Barbecue Kanapki Z Wołowiną

Slow-Cooker Smoky Barbecue Kanapki Z Wołowiną
Przepis Slow-Cooker Smoky Barbecue kanapki z wołowiną jest gotowy w około 4 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na $2.0 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 31g białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli masz sos barbecue, bułki hoagie, sos teriyaki baste i glaze oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow-Cooker Barbecue Kanapki Z Wołowiną, Slow-Cooker Barbecue-Kanapki Z Wołowiną, oraz Wolno gotujące kanapki z grilla z wołowiną i wieprzowiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-calowy nonstick patelni lub holenderski piekarnik, brązowy mielonej wołowiny na średnim ogniu 8 do 10 minut lub do dokładnie gotowane, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną KostkęPomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dobrze spuścić.
3
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać gotowaną mieloną wołowinę i pozostałe składniki z wyjątkiem bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną KostkęPomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Przykryć; gotować na małym ogniu od 4 do 6 godzin.
5
Aby służyć, wymieszać mieszaninę wołowiny. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki wołowiny do każdej bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill można połączyć z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Możesz spróbować St. Francis Old Vines Zinfandel. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
St. Francis Old Vines Zinfandel
St. Francis Old Vines Zinfandel
Klasyczne stare wino Zinfandel, które składa hołd swojemu dziedzictwu, to wino oferuje aromaty pudełka cygar, pieprzu i przypraw. Smaki dojrzałej czarnej wiśni i fasoli wanilii są następnie przez długi, soczysty finish.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Magazyn