Slow-Cooker Salsa Chili
Przepis Slow-Cooker Salsa Chili jest gotowy w około 8 godzin i 20 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 22g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać chiles, cebula, chili w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow-Cooker Beefy Salsa Chili, Łatwa powolna kuchenka Chili z salsą awokado, oraz Slow Cooker Salsa Verde Kurczak Ciecierzyca Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić.
W powolnej kuchence 3 - do 4-kwartowej wymieszaj mieszaninę wołowiny i pozostałe składniki, z wyjątkiem fasoli.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
Wymieszać z fasolą. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie około 5 minut dłużej lub aż fasola są gorące. Top z serem i cebulą.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Avinyo Cava Reserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Avinyo Cava Reserva]()
Avinyo Cava Reserva
Jasne białe owoce łączą się z nutami tostów. Na podniebieniu wino jest świeże i żywe. Pary z porem, kiełbasą, romesco, pomidorami, aïoli.