Slow-Cooker Orange-BBQ Pulled Pork Sandwiches

Slow-Cooker Orange-BBQ Pulled Pork Sandwiches
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Slow-Cooker Orange-BBQ Pulled Pork Sandwiches spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 148 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oryginalnego sosu barbecue, łopatka wieprzowa, majonez z majonezem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać majonez można śledzić to danie główne z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Slow Cooker BBQ Pulled Pork, Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, oraz Slow-Cooker Pulled Pork Sandwiches dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Polać mięso sosem barbecue i sokiem pomarańczowym w wolnej kuchence; przykryć pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Gotować na niskim 8 do 10 godzin (lub na wysokim 4 do 6 godzin).
3
Mięso wyjąć z wolnej kuchenki; pokroić na małe kawałki lub rozdrobnić widelcem. Powrót do powolnej kuchenki; wymieszać, aby równomiernie pokryć mięso sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Roladki posmarować majonezem; napełnić mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
RolkaRolka
MajonezMajonez
MięsoMięso

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia20
Magazyn