Slow-Cooker Orange-BBQ Pulled Pork Sandwiches

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Slow-Cooker Orange-BBQ Pulled Pork Sandwiches spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 148 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oryginalnego sosu barbecue, łopatka wieprzowa, majonez z majonezem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać majonez można śledzić to danie główne z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Slow Cooker BBQ Pulled Pork, Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, oraz Slow-Cooker Pulled Pork Sandwiches dla podobnych receptur.
Instrukcje
Polać mięso sosem barbecue i sokiem pomarańczowym w wolnej kuchence; przykryć pokrywką.
Gotować na niskim 8 do 10 godzin (lub na wysokim 4 do 6 godzin).
Mięso wyjąć z wolnej kuchenki; pokroić na małe kawałki lub rozdrobnić widelcem. Powrót do powolnej kuchenki; wymieszać, aby równomiernie pokryć mięso sosem.
Roladki posmarować majonezem; napełnić mięsem.