Slow Cooker Lancaster County wieprzowina i kapusta kiszona

Slow Cooker Lancaster County wieprzowina i kapusta kiszona może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 68g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kiszonej kapusty, schab pieczony, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Wolnoopalacz wieprzowina i kapusta kiszona, Obiad z pieczeń wieprzową i kiszoną kapustą, oraz Kotlety schabowe z kiszoną kapustą i jabłkami-danie noworoczne Amiszów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój schab, jeśli to konieczne, aby zmieścić się w wolnej kuchence. Doprawić kminkiem, solą i pieprzem do smaku.
Na pieczeń wlać kiszoną kapustę.
Gotować na wysokiej przez 1 godzinę, a następnie gotować na niskiej przez 5 do 6 godzin. Temperatura wewnętrzna pieczenia powinna wynosić co najmniej 145 Stopni F (63 Stopni C).