Slow Cooker Jambalaya
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Powolny kuchenka Jambalaya może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 636 kalorii. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dość drogie przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Udaj się do sklepu i odbierz piersi z kurczaka, przyprawę kreolską, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Slow Cooker Jambalaya, Slow Cooker Jambalaya, oraz Jambalaya Wolnossąca dla podobnych receptur.
Instrukcje
W wolnej kuchence, połączyć kurczaka, kiełbasa, pomidory, cebula, zielona papryka, seler i rosół z kurczaka. Wymieszaj z oregano, przyprawą Cajun, ostrym sosem, liśćmi laurowymi i tymiankiem.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 7 godzin lub na wysokim przez 3 godziny. Mieszać w rozmrożone krewetki, przykryć i gotować, aż krewetki jest ogrzewany przez, o 5 protokół. Wyrzucić liście laurowe i mieszankę łyżką na gotowanym ryżu.