Slow-Cooker Italian Turkey Dinner
Przepis Slow-Cooker Italian Turkey Dinner jest gotowy w około 6 godzin i 30 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 321 kalorii, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka udek z indyka, kuskus, pasta pomidorowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kuskus, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Z Mango Kuskus jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow-Cooker Italian Turkey-Rice Dinner, Kolacja z indykiem w wolnej kuchence, oraz Slow-Cooker Open-Face Kanapki Z Indykiem.
Instrukcje
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, umieścić udka indyka. W małej misce wymieszaj pomidory, pastę pomidorową i czosnek.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 6 do 8 godzin.
Około 25 minut przed podaniem gotować kuskus w wodzie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Zwiększ ustawienie ciepła na wolnej kuchence do wysokiej. Cukinię wymieszać z mieszanką pomidorową. Przykryć; gotować około 20 minut dłużej lub aż cukinia będzie miękka.
Aby służyć, usuń kości z indyka. Delikatnie wymieszać, aby rozbić indyka.