Slow Cooker Mediterranean gulasz może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 10 i kosztuje 75 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz rodzynki, czosnek, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Slow Cooker Śródziemnomorski Gulasz Warzywny, Wolnowarowy Gulasz Z Kurczaka Śródziemnomorskiego, oraz Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar).
Instrukcje
1
W wolnej kuchence, połączyć dyni, bakłażan, cukinia, okra, sos pomidorowy, cebula, pomidor, marchew, bulion, rodzynki, i czosnek. Doprawić kminkiem, kurkumą, czerwoną papryką, cynamonem i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 Torebka świeżego Szpinaku
Kurkuma
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala