Slow-Cooker French Dip Sandwiches

Slow-Cooker Francuskie kanapki Dip może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.69 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 495 kalorii, 36g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Mieszanka wołowiny chuck pieczeń, liście rozmarynu, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker French Dip Sandwiches, Francuskie kanapki Dip w wolnej kuchence, oraz Slow Cooker French Dip Sandwiches dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli pieczeń wołowa jest w siatce lub jest związana, nie usuwaj. W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, umieścić wołowinę. W małej misce wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem chleba; polać wołowiną.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Odtłuścić tłuszcz z powierzchni soków w kuchence; wyrzucić liść laurowy i ziarna pieprzu.
Usuń wołowinę z kuchenki; umieść na desce do krojenia.
Usuń siatkę lub sznurki z wołowiny.
Wołowinę pokroić w cienkie plasterki.
Każdy bochenek chleba pokroić na 5 kawałków, o długości około 4 cali; przeciąć poziomo na pół. Napełnij chleb wołowiną.
Podawać z bulionem do maczania.