Slow-Cooker Cowboy Gulasz
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj gulaszu kowbojskiego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,68 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka mąki i chili w proszku, duszona wołowina, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać wołowinę, można śledzić to danie główne z Valentine Parfait Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow-Cooker Cowboy Gulasz, Slow-Cooker Cowboy gulasz (Gotowanie dla 2 osób), oraz Slow-Cooker Cowboy Beef and BBQ Bean Sandwiches dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować mięso, partiami, w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane, mieszając od czasu do czasu; łyżka do powolnej kuchenki.
Dodać mąkę i chili w proszku; dobrze wymieszać.
Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem sera; wymieszać. Pokrywa z pokrywką. Gotować na niskim 6 do 8 godzin.