Skrzydełka z kurczaka lub żeberka Habanero Hot Sauce

Skrzydełka z kurczaka lub żeberka Habanero Hot Sauce
Skrzydełka z kurczaka lub żeberka Habanero Hot Sauce może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 1 i kosztuje 18,42 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 2414 kalorii, 25g białka, oraz 61 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ziele angielskie, ząbki czosnku, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pikantne Tajskie skrzydełka z kurczaka orzechowego z malinowym sosem Habanero (PB&J Wings), Miodowe Habanero Skrzydełka Z Kurczaka, oraz Przegrzebki z sosem kokosowym Habanero i salsą Habanero Mango.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym, ciężkim garnku na średnim ogniu i podsmażyć cebulę i czosnek do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj paprykę habanero z cynamonem i morelową brandy i podsmażyć.Zmniejsz ogień, dodaj cukier, syrop, ocet, przyprawy i imbir i zmniejsz na 5 do 10 minut. i sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brandy MorelowaBrandy Morelowa
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Habanero ChiliHabanero Chili
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Dodaj owoce i gotuj powoli przez 1 godzinę, przykryj, od czasu do czasu mieszając i dodaj sos barbecue przez 5-10 minut i mieszaj / pulsuj w procesorze/blenderze do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj wodę / więcej brandy, jeśli sos staje się grubszy niż ketchup/sos barbecue.Gdy sos schłodzi się w lodówce, sos będzie utrzymywał się przez miesiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia74
Rodzaje PotrawSos
Magazyn