Simple Tuna Melt
Prosty Stop tuńczyka wymaga mniej więcej 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 788 kalorii, 64G białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu balsamicznego, chleb, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 84%. Spróbuj Simple Tuna Melt, Stopić Serce Stopić Tuńczyk, oraz Niedzielna zdrowa, pyszna, prawdziwa Sałatka z tuńczyka-do sałatki z tuńczyka, Melt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Umieść kromki chleba w piekarniku do tostów, podczas gdy nagrzewa się, i podczas robienia sałatki z tuńczyka.
W małej misce, wymieszać tuńczyka, majonez, sól, ocet balsamiczny, musztarda i ogórek koperkowy, aż dobrze wymieszane.
Wyjmij chleb z piekarnika i ułóż mieszaninę tuńczyka na jednym kromce.
Drugą kromkę chleba posypać serem.
Piec przez 7 minut w nagrzanym piekarniku lub do czasu rozpuszczenia sera i podgrzania tuńczyka.
Umieść stronę ser kanapkę na górze strony tuńczyka.
Przeciąć na pół i podawać natychmiast.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Robert Mondavi Napa Merlot. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.