Grillowany Tuńczyk Niçoise

Grillowany Tuńczyk Niçoise
Grillowany tuńczyk Niçoise to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Na 4,68 zł / porcja, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soli, octu winnego, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Grillowany Tuńczyk Nicoise, Grillowane Steki Z Tuńczyka Niçoise, oraz Grillowana Sałatka Z Tuńczyka Niçoise.

Instrukcje

1
Gotować ziemniaki we wrzącej wodzie przez 6 minut lub do miękkości; wyjąć łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
2
Dodać fasolkę szparagową do wrzącej wody, i gotować 3 protokół lub aż chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WodaWoda
3
Drenaż.
4
Przygotować grill lub brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Umieść rybę na ruszcie lub patelni brojlerów pokrytej natryskiem; gotować przez 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Pokrój rybę na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
7
Połączyć ziemniaki, ryby, cebula, pietruszka i estragon w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
Pietruszka-naćPietruszka-nać
ZiemniakZiemniak
CebulaCebula
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Bulion połączyć z 5 kolejnymi składnikami (bulion przez pieprz); dobrze wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Wlać 1/2 szklanki mieszanki bulionu na mieszaninę ziemniaków, i wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
BulionBulion
10
Fasolę, zieleninę i pomidory podziel równomiernie na 4 talerze. Top każdej porcji z 1 1/2 szklanki mieszanki ziemniaków i 1 łyżka oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
ZieloniZieloni
OliwkiOliwki
ZiemniakZiemniak
FasolaFasola
11
Mżawka 1 łyżka pozostałej mieszanki bulionu na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Grgich Hills Estate Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 47 dolarów za butelkę.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
Chłodny klimat Merlot z jasnymi owocowymi smakami i przyjemną w ustach kwasowością z winnic Grgich Hills w południowej Dolinie Napa, uprawianych bez sztucznych nawozów, pestycydów i herbicydów. Z cudownie złożonymi aromatami żurawiny, cedru i prażonych orzechów laskowych, to wino jest idealnym partnerem do polędwicy wołowej, jagnięciny lub pieczonej wieprzowiny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn