Simple Swiss Chard
Prosty szwajcarski Chard wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2. Ta przystawka ma 189 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka octu balsamicznego, czosnek, boćwina szwajcarska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 85%. Swiss Chard Simple Sautè, Chard Szwajcarski Prosty Smażony-1 Pkt, oraz Szpinak i Szwajcarski Chard ravioli Nudi na prostym sosie pomidorowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Mieszać w czosnku i gotować do miękkości i aromatyczne, o 2 protokół.
Dodać chard Szwajcarski i ocet balsamiczny; gotować i mieszać, aż chard zwiędnie i zmięknie, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem i podawać.