Nigdy nie można mieć zbyt wiele indyjskich przepisów, więc dać Sherry kurczaka Curry spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $2.3 za porcję. To danie główne ma 605 kalorii, 34g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. 40 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz bulion wołowy, cebulę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Pudding Z Mleka Kokosowego jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Kurczak po Sherry, kurczak Andhra curry-kodi kura z sosem (proste curry z kurczaka ), oraz Kurczak w sosie Sherry-sojowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Kurczak płaszcz ze skrobi kukurydzianej i umieścić na patelni z czosnkiem, cebula, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Skrobia Kukurydziana
Cały Kurczak
Czosnek
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj sherry i bulionu wołowego i niech płyn zmniejszyć trochę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
3
Wymieszać z masłem orzechowym i curry i dodać wodę do pokrycia; dodać imbir, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, a następnie na koniec wymieszać z mlekiem kokosowym i podawać na gorąco.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Fram Win Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.