Shannon ' s Lower Fat Chile relleno
Niższy tłuszcz Shannona Chile Relleno jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 326 kalorii, 34g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mąki kukurydzianej, wody, niskotłuszczowego sera monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Spróbuj Chile Relleno Relleno Omlet, Chile Relleno Chicken, oraz Chile Relleno Rustico dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Tłucz piersi kurczaka młotkiem, aż będą płaskie.
Pokrój zieloną paprykę chile na pół i usuń nasiona.
Umieść po jednym pieprzu chile na każdej piersi kurczaka. Włóż plasterek sera wewnątrz każdego chile pieprz.
Zwiń piersi i zabezpiecz wykałaczkami.
Wsadź każdą roladę z kurczaka do miski wypełnionej białkiem jajka i wodą, a następnie zawiń w mączkę kukurydzianą.
Ułożyć kurczaka na lekko wysmarowanej blasze i piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut lub do momentu, aż blaty lekko się zarumienią, a ser wycieka z boków.
Usuń wykałaczki i podawać.
Umieść każdą roladę piersi kurczaka w oddzielnej plastikowej torebce i włóż do zamrażarki. Aby przygotować się do podania, wyjąć z zamrażarki i rozmrozić. Rozgrzej piekarnik.
Rozmrożonego kurczaka ułożyć na lekko natłuszczonej blasze i piec w rozgrzanym piekarniku jak wcześniej.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Casteller Cava Rosado. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé to pyszne wino musujące wytwarzane tradycyjną metodą, z drugą fermentacją w butelce. Starzone przez 12 miesięcy na osadzie przed wydaniem, konsekwentnie dostarcza smaki premium.Ta żywa, pikantna Cava dobrze pasuje do większości tapas, oprócz świeżych owoców, tarty jagodowe i miękkie, kremowe sery. Ma więcej niż wystarczająco stylu i substancji, aby być doskonałym aperitifem sam w sobie.