Seven Layer Dip II
Seven Layer Dip II to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 383 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soli czosnkowej, mielonego pieprzu, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Spróbuj Indian 7 Layer Dip, Dip Do Pizzy, oraz Dip Z Kurczaka Buffalo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce rozgnieść awokado.
Wymieszaj sok z limonki, kolendrę, salsę, sól czosnkową i pieprz.
W małej misce, wymieszać kwaśną śmietanę i przyprawy taco.
W naczyniu 9x13 cala lub na dużym półmisku serwowania, rozprowadzić refried fasoli. Top z kwaśną śmietaną.
Rozprowadzić na guacamole. Top z pomidorami, zieloną cebulą, mieszanką meksykańskiego sera i czarnymi oliwkami.