Serowy Włoski Piec Wołowy
Cheesy Italian Beef Bake może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 2,28 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 32G białka, oraz 24g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 73 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz mleko, przyprawy, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Serowy Włoski Piec Wołowy, Serowy Włoski Makaron Piec, oraz Serowy Włoski Makaron Piec dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray prostokątne naczynie do pieczenia, 13x9x2 cali, z natryskiem do gotowania. Gotować wołowinę w 10-calowej patelni na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić. Wymieszać z sosem do makaronu.
Wymieszać śmietanę, śmietanę, 1/2 szklanki parmezanu i 1/4 łyżeczki włoskiej przyprawy w małej misce, aż będzie gładka i kremowa.
Połowę mieszanki wołowej (około 2 szklanki) przełożyć do naczynia do pieczenia. Łyżki śmietany z serem upuść równomiernie na mieszankę wołową. Łyżka pozostałą mieszaninę wołowiny na mieszaninie serek śmietankowy.
Wymieszać 1 szklankę parmezanu, Bisquick wymieszać i mleka w średniej misce do wymieszania.
Piec odkryte 30 do 35 minut lub do jasnego złotego koloru.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki parmezanu i 1/2 łyżeczki włoskiej przyprawy.
Odstawić na co najmniej 10 minut przed cięciem.