Serowe Puree Ziemniaczane Faszerowane Pieczarki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać serowy puree nadziewane grzyby spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 129 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Mieszanka sera cheddar, grzyby, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Spróbuj Serowe Puree Ziemniaczane Faszerowane Pieczarki, Pikantne Serowe Pieczarki Nadziewane, oraz Serowe Nadziewane Grzyby Portabello dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Ugotować tłuczone ziemniaki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Dodać posiekany ser (rezerwa wystarczająca do góry pieczarki), szczypiorek i boczek.
Usunąć łodygi z czystych grzybów i nakrętki nadziewać mieszanką ziemniaczaną.
Rozłóż oliwę z oliwek i mielony czosnek na dnie ścianki blachy cookie lub naczynia do pieczenia.
Na wierzch ułożyć grzyby.
Posypać rozdrobniony cheddar na wierzch grzybów.