Serowe Pieczarki Faszerowane
Serowe nadziewane grzyby może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać klin Brie ser, pieczarki crimini, SOS stek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pikantne Serowe Pieczarki Nadziewane, Serowe Nadziewane Grzyby Portabello, oraz Serowe Pieczarki faszerowane na grzankach.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika na około 6 cali od źródła ciepła. Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Pieczarki dusić na blasze do pieczenia łodygi-side-down przez 5 minut, aby zmiękczyć.
Wyjąć z piekarnika i przekręcić grzybki.
Do każdej kapturki włożyć odrobinę sosu stekowego, a następnie na wierzch ułożyć kawałek brie. Powrót do piekarnika, i dusić, aż ser jest bąbelkowy i złoty kolor, o 5 minut więcej.