Serowe hamburgery z fasolą
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz amerykańskiego jedzenia. Spróbuj zrobić serowe hamburgery fasoli w domu. Na 3,61 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 694 kalorie. Ten przepis z BBC Good Food wymaga fasoli maślanej, oliwy z oliwek, bułki tartej i ząbka czosnku. 141 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Eksperymentalne Serowe Burgery Z Fasolą Nerkową, Cheesy Party Burgers (AKA Diamond Burgers), oraz Cheesy Party Burgers (AKA Diamond Burgers) są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik do 190C / 170C wentylator / Gaz
Przełóż masło do miski i rozgnieć widelcem, tworząc szorstką czystą masę. Odstawić.
Na małej patelni rozgrzej 1 łyżkę oleju i dodaj cebulę i czosnek. Gotować na łagodnym ogniu przez 3-4 minuty, aż zmiękną.
Mieszamy mieszankę cebuli z masłem, razem z serem, następnie doprawiamy. Uformuj mieszaninę na 4 paszteciki, przykryj i schłodź przez 10 minut.
Włożyć pomidory koktajlowe do małej puszki do pieczenia i doprawić solą i pieprzem. Piecz przez 10-15 minut, do miękkości.
Przełóż mąkę, jajko i bułkę tartą na trzy oddzielne talerze.
Każdy placek rozwałkować w mące, odpylić nadmiar, ostrożnie rozwałkować w jajku, a następnie na koniec zalać bułką tartą.
Na nieprzywierającej patelni rozgrzać pozostały olej i dodać hamburgery. Gotować przez 8-10 minut, od czasu do czasu zmieniając kolor na złoty.
Odcedzić na papierze kuchennym i podawać z prażonymi pomidorami i rukolą.