Serowe ciasta kukurydziane
Serowe ciasta kukurydziane zajmuje około 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 46 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ketchup pomidorowy, szczypiorek, kukurydzę cukrową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Spróbuj Serowe placki kukurydziane z pikantną salsą z awokado, Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych, oraz Serowe Ciasta Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pomidory i ketchup do Dipu salsa w misce i odstawić.
W innej misce, ubić mąkę, proszek do pieczenia, jajka i mleko, aż będzie gładka. Wymieszać z kukurydzą cukrową, serem i szczypiorkiem. Sezon dobrze.
Podgrzać połowę oleju na patelni nieprzywierającej.
Dodaj sześć łyżek mieszaniny do patelni i lekko spłaszczyć z tyłu łyżki, utrzymując je oddzielnie. Gotować przez 1 minut na średnim ogniu, aż złoty. Obróć i ugotuj drugą stronę, a następnie wyjmij z patelni i utrzymaj ciepło, podczas gdy zrobisz jeszcze sześć placków kukurydzianych z pozostałym olejem i mieszaniną.