Serowe Ciasta Francuskie
Chrupki z ciasta serowego mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 12 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cheddar, mąkę, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Ptysie, Ptysie Z Ciasta Migdałowego, oraz Upiorne Ptysie.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Specjalne wyposażenie: 3-calowe foremki do ciastek w różnych kształtach, takich jak zwierzęta, gwiazdy i kwiaty
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Pokruszyć oregano i sól w małej misce za pomocą rąk i odstawić.
Mąkę, proszek do pieczenia i masło połączyć w maszynce. Pulsuj, aż mieszanina utworzy Gruboziarnisty posiłek.
Dodać ser i 1 łyżkę wody z lodem. Proces, aż mieszanina uformuje się w kulkę, dodając dodatkową wodę, 1 łyżeczkę na raz, w razie potrzeby. Na lekko posmarowanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto w okrąg o średnicy 10 cali, o grubości około 1/4 cala. Uformuj ciasto na płaski krążek i przykryj folią. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Posypać ciasto przyprawioną solą. Delikatnie rozwałkuj sól do ciasta za pomocą wałka do ciasta.
Ciasto pokroić na różne kształty za pomocą foremek do ciastek i przenieść do przygotowanych blach do pieczenia.
Piec, aż nadmuchane i złoty, 10 do 12 protokół.
Przenieść do stojaka drucianego do ostygnięcia, około 10 minut.