Serowe bułeczki z kiełbasą
Serowe bułeczki z kiełbasą mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 12 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 201 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz paczkę mieszanki chleba, oleju, dojrzałego cheddaru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 47%. Spróbuj Serowe Bułeczki Z Kiełbasą I Brokułami, (nie)sausage Rolls - francuskie bułeczki z soczewicy z konserwowanym Le, oraz Roladki Z Soczewicy Grzybowej (Wegetariańskie Roladki Z Kiełbasą) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Uzupełnić mieszankę chlebową zgodnie z instrukcją opakowania. Odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia, w misce pokrytej naoliwioną folią spożywczą, podczas gdy Wszystko inne jest gotowe. Ugotowane kiełbaski pokroić w plastry o średnicy niecałych 1 cm.
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni na prostokąt o wymiarach około 50 x 30 cm.
Posmaruj połową masła czosnkowego i rozetrzyj na dymce, serze i kiełbasach.
Zwinąć ciasto szczelnie z jednej z najdłuższych stron, jak bułka Szwajcarska. Użyj ostrego noża z mąką, aby przeciąć rolkę na 12 kawałków. Wytrzyj otwory w 12-dołkowej puszce na muffinki trochę bardziej roztopionym masłem. Wepchnij rolkę chleba, pociętą bokiem do góry, do każdego otworu. Pozostałe masło ułożyć na wierzchu i przykryć luźno olejowaną folią spożywczą. Odstawić w ciepłe miejsce na 30 minut, aby trochę nadmuchać.
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Piec bułki przez 20-25 minut, aż złoty i risen. Schłodzić w puszkach przez 10 minut, a następnie podnieść, aby zjeść ciepło lub całkowicie schłodzić.