Serowa Zapiekanka Z Cukinii
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj serowej zapiekanki z cukinii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Jeśli masz jajka, cukinię, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Serowa Zapiekanka Z Cukinii, Serowa Zapiekanka Z Cukinii, oraz Serowa Zapiekanka Z Cukinii I.
Instrukcje
W 12-calowej patelni żaroodpornej, roztopić 2 łyżki masła w oleju roślinnym.
Dodać posiekaną cukinię i cebulę, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, o 10 protokół.
Cukinię i cebulę wyjąć z ognia i lekko ostudzić.
W średniej misce wymieszaj okruchy krakersów z serem rolniczym. Połowę masy wymieszać z cukinią i obficie doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z ubitymi jajkami.
Rozłóż pozostałą okruchy krakersów i mieszankę sera rolniczego na wierzchu cukinii.
Skropić zapiekankę 2 łyżkami roztopionego masła.
Zapiekać zapiekankę przez około 25 minut, aż lekko rumiane i chrupiące na wierzchu.
Odstawić zapiekankę na 5 minut, a następnie podawać na ciepło.