Serowa Tortilla Lasagna
Przepis tandetny Tortilla Lasagna może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 471 kalorii, 19g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory śliwkowe, SOS enchilada, tortille kukurydziane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chicken-Tortilla Lasagna, Tortilla Lasagna, oraz Tortilla Lasagna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania. W średniej misce, połączyć pomidory, cukinia, cebula i fasola; dobrze wymieszać. Rezerwa 1/3 szklanki sosu enchilada; odstawić. W innej średniej misce, połączyć pozostałe SOS enchilada i kwaśną śmietaną dip; dobrze wymieszać.
Łyżka 2 łyżki sosu enchilada mieszaniny w dnie spryskane naczynia do pieczenia. Ułóż 8 kawałków tortilla na sosie, nakładając się w razie potrzeby. Łyżka pół mieszanki warzywno-fasolowej nad tortillami; posypać 2/3 szklanki sera. Połowę pozostałej mieszanki sosu łyżka nad serem. Powtórz warstwy, rezerwując 2/3 szklanki sera na wierzchu. Top z reserved 1/3 szklanki sosu enchilada. Przykryć folią.
Piec w temperaturze 191°. przez 30 do 35 minut lub do całkowitego ogrzania. Odsączyć; posypać 2/3 szklanki sera.
Piec, odkryte, dodatkowe 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.