Serowa Lasagna Szpinakowa
Tandetna Lasagna szpinakowa wymaga około 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.66 za porcję. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 23G białka, oraz 8G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz kanadyjski bekon, ser ricotta, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Serowa Lasagna Szpinakowa, Serowy Szpinak Lasagne Roll-Ups, oraz Serowy szpinak i Karczoch lasagne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odstawić na bok.
Wymieszać 1 1/2 szklanki sera mozzarella, ser ricotta, i dalej 5 składników.
Podsmażyć posiekany boczek Kanadyjski i pokrojoną w kostkę cebulę na patelni pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu 5 do 6 minut lub aż cebula będzie miękka. Wymieszać z serem.
Rozprowadź 1/2 szklanki sosu do makaronu na dnie 11-x 7-calowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Warstwa z 3 makaronem i 1/2 szklanki sosu do makaronu; top z połową mieszanki sera. Powtórz warstwy raz, kończąc pozostałą mieszaninę sera. Top z pozostałych 3 makaronem i pozostałym sosem makaronowym.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Posypać pozostałą 1/2 Puchar ser mozzarella; piec 5 Więcej minut lub aż ser topi.
Uwaga: zamrozić poszczególne porcje w zależności od potrzeb. Aby podgrzać, piec, pokryte w 300' przez 1 godzinę.