Sernik Z Podwójną Czekoladą
Podwójny Sernik czekoladowy wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 1041 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.17 za porcję. Jeśli masz nadziewane śmietaną czekoladowe okruchy cookie, skondensowane mleko, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik z podwójną czekoladą, Sernik Z Podwójną Czekoladą, oraz Podwójne Kubki Do Serników Czekoladowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wciśnij okruchy ciasteczek do dołu i do połowy boków 9-calowej patelni springform; odstaw na bok.
Mikrofalowe kąski czekolady w kuchence mikrofalowej bezpiecznych misce W Wysokiej 1 1/2 minuty lub do stopienia, mieszając w odstępach 30 sekund.
Beat twarogu na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 2 minut lub do gładkiej.
Dodaj słodzone mleko skondensowane i wanilię, bijąc z małą prędkością, aż do połączenia.
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając z małą prędkością, aż do połączenia po każdym dodaniu.
Dodaj roztopioną czekoladę, ubijając aż do połączenia.
Do przygotowanej skórki wlać ciasto sernikowe.
Piec w 300 przez 1 godzinę i 5 minut lub tylko do środka jest ustawiony. Wyłącz piekarnik.
Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut z zamkniętymi drzwiami piekarnika.
Wyjąć sernik z piekarnika, przeciągnąć nożem wzdłuż zewnętrznej krawędzi sernika i schłodzić na patelni na drucianym stojaku do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Usuń boki springform patelni i umieścić ciasto na talerzu. Powoli wlać i rozprowadzić ciepły Ganache polewając wierzch sernika, pozwalając mu spływać po bokach sernika. Schłodzić 1 godzinę przed podaniem.