Sernik po irlandzku
Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 394 kalorie, 6G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rewelacyjny Sernik Irish Cream, Baileys Irish Cream Cheesecake, oraz Sernik Irish Cream Karmelowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Połączyć orzechy, 2 łyżki. cukier i masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
W międzyczasie, beat twarożek, 1 szklanka cukru i mąki w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać śmietanę i Likier; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Na skórkę wlać ciasto z serem śmietankowym.
Piec 1 godz. 5 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Sernik przechowywać w lodówce 4 godziny.