Ten przepis służy 12 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu. Mieszanka masła, wafle waniliowe, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik truskawkowo-malwy, Sernik Żurawinowy Mallow, oraz Ciasto Brzoskwiniowe Mallow.
Instrukcje
1
Okruchy wafli wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Wafel
2
Wyjąć 1/4 szklanki mieszaniny okruchów do późniejszego użycia. Wciśnij mocno pozostałą mieszaninę okruchów na dno 9-calowej patelni springform.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
3
Pianki i mleko umieścić w dużym rondlu; gotować na małym ogniu, aż pianki całkowicie stopią się i mieszaninę dobrze wymieszać, stale mieszając. Przechowywać w lodówce, aż lekko zgęstnieje; mieszać aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pianki
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Beat serek, Skórka z cytryny, sok z cytryny i wanilii w dużej misce z mieszanką elektryczną na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Sok Z Cytryny
Skórka Cytrynowa
Wanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Dodać mieszaninę prawoślazu; dobrze wymieszać. Delikatnie wymieszać z bitą śmietaną; zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana
Pianki
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Posypać zarezerwowaną mieszaniną okruchów. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Resztki sernika przechowywać w lodówce.