Sernik Karmelowy Solony

Sernik Karmelowy Solony
Jedna porcja zawiera 508 kalorii, 6G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.04 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką cukier, masło, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Sernik Karmelowy Solony, Sernik Solony Karmelowy, oraz Sernik z pekanem i solonym karmelem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
2
W dużej misce, ubić Serek i cukier na średniej prędkości, aż będzie gładka. Ubić jajka, po 1 na raz, a następnie ubić śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Tortille Z Mąki (8 Cali), Temperatura Pokojowa2 Tortille Z Mąki (8 Cali), Temperatura Pokojowa
1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Wlać ciasto do sześciu 5-uncji ramekins lub kubki budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Ustaw ramekiny na małej patelni i ustaw patelnię na środku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Na ImprezyNa Imprezy
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
5
Dodaj tyle gorącej wody do patelni, aby dotrzeć do połowy boków ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
6
Pieczemy serniki przez 10 minut, aż do momentu, gdy zostaną ustawione na brzegach, ale w środku nadal będą dość jiggly. Wyłącz piekarnik i pozostaw serniki na 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
7
Przenieść ramekins do stojaka i ostudzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
W ciężkim średnim rondlu podgrzać syrop kukurydziany. Wymieszać cukier i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, bez zakłóceń, aż powstanie głęboki bursztynowy karmel, około 9 minut. Z ognia ostrożnie wymieszać masło długą drewnianą łyżką. Śmietanę wymieszać cienkim strumieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Przenieść karmel do żaroodpornego dzbanka i ostudzić. Wymieszać 3/4 łyżeczki fleur de sel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
10
Wlać 1 1/2 łyżki karmelu na każdy sernik i zawirować, aby pokryć wierzchy. Jeśli karmel jest zbyt gęsty, ogrzej go w kuchence mikrofalowej w odstępach 10 sekund. Przechowywać w lodówce serniki do ostygnięcia, co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Na ImprezyNa Imprezy
11
Tuż przed podaniem posypać fleur de sel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn