Sernik Karmelowo-Jabłkowy

Sernik Karmelowo-Jabłkowy
Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1072 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Halloween. 33 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, skórkę pomarańczową, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party, Sernik Karmelowo-Jabłkowy, oraz Sernik Karmelowo-Jabłkowy.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Umieść krakersy graham, 1/2 szklanki orzechów włoskich i brązowego cukru w robocie kuchennym i proces aż drobno zmielone. Przy włączonym silniku dodaj masło przez rurkę zasilającą i przetwarzaj, aż mieszanina po prostu się połączy. Spryskaj dno i stronę patelni sprayem do gotowania. Pat mieszaniny równomiernie na dnie 9-calowy springform patelni, umieścić na blasze do pieczenia i piec w piekarniku, aż lekko złoty kolor i po prostu ustawić, O 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
50 Miniaturowych Kubeczków Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie, Nieopakowanych50 Miniaturowych Kubeczków Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie, Nieopakowanych
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Wyjąć do regału do pieczenia i ostudzić całkowicie.
5
Połączyć 1/4 szklanki cukru i skórki pomarańczowej w robocie kuchennym i proces aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
6
Umieść serek w misce stojaka wyposażonego w mocowanie wiosła i ubijaj, aż będzie lekki i puszysty, przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać cukier pomarańczowy, pozostały cukier granulowany i lekki cukier muscovado i ponownie ubijać, aż cukier zostanie włączony, a mieszanina będzie lekka i puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Cukier MuscovadoLekki Cukier Muscovado
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
8
Dodać jajka, 1 na raz i wymieszać, aż tylko włączone, skrobanie boki i dno miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Dodać nasiona wanilii i ekstrakt wanilii i ubić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
10
Dodać sól i śmietanę i wymieszać, aż się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
11
Zeskrobać mieszaninę na przygotowaną patelnię. Ustaw patelnię sernika na dużym kawałku wytrzymałej folii aluminiowej i złóż boki wokół niej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
12
Umieść patelnię tortową na dużej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
13
Wlać gorącą wodę z kranu do patelni do pieczenia, aż woda znajdzie się mniej więcej w połowie boków patelni sernika; folia zapobiegnie przedostawaniu się wody do sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
14
Piec, aż boki ciasta są lekko nadmuchane i ustawić i środek nadal jiggles, o 55 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
15
Wyłącz ogrzewanie i otwórz drzwi drewnianą łyżką i pozwól, aby ciasto gotowało się w łaźni wodnej przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
16
Wyjąć ciasto do pieczenia i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej przez 2 godziny. Przykryć ciasto i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 24 godzin, aż schłodzone przez.
17
Top z ciepłą polewą jabłkową, skropić obficie sosem karmelowym i posypać pozostałymi prażonymi orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykła WodaZwykła Woda
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
18
Podawać dodatkowy sos na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
19
Przynieś sok jabłkowy, cukier i fasolę wanilii do wrzenia w dużej patelni saute na dużym ogniu i gotuj, aż lekko zgęstnieje i zmniejszy się do 1/2 szklanki. Wymieszać z masłem do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
20
Dodać jabłka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko karmelizowane i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
21
Dodaj brandy jabłko i gotować, aż zmniejszy się o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Apple BrandyApple Brandy
22
Jabłka przełożyć na talerz i lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
23
Umieść cukier i wodę w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu (nie mieszać), wirując garnek od czasu do czasu, aby wyrównać kolor, aż do koloru bursztynowego, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
24
Podczas gotowania karmelu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
25
Na małej patelni umieścić śmietanę i doprowadzić do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
26
Zdjąć z ognia i ogrzać.
27
Gdy karmel osiągnie pożądany kolor, powoli ubijaj śmietanę i sól i ubijaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
28
Wyjąć z ognia i wymieszać z brandy jabłkowej i ekstraktem z wanilii. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Apple BrandyApple Brandy

Składniki

596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibrandy jabłkowe (polecane: Calvados)brandy jabłkowe (polecane: Calvados)3(zima)brandy jabłkowe (polecane: Calvados)brandy jabłkowe (polecane: Calvados)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiBall® lub Kerr® Pint z wieczkami i opaskamiBall® lub Kerr® Pint z wieczkami i opaskami3Jabłka Fuji, obrane, zaszczepione i cienko pokrojoneJabłka Fuji, obrane, zaszczepione i cienko pokrojone1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)masło na zimnomasło na zimno680Orzechy dowolne (posiekane)opakowania serek śmietankowy, w temperaturze pokojowej (zalecane: Filadelfia)opakowania serek śmietankowy, w temperaturze pokojowej (zalecane: Filadelfia)4largesjaja w temperaturze pokojowejjaja w temperaturze pokojowej8krakersy całe grahamkrakersy całe graham3Jabłka Granny Smith, obrane, posiekane i cienko pokrojoneJabłka Granny Smith, obrane, posiekane i cienko pokrojone596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicukier granulowany, podzielonycukier granulowany, podzielony3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)2(zima)jasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipakowany lekki cukier muscovadopakowany lekki cukier muscovado1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)skórka pomarańczowaskórka pomarańczowa1(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1szczyptaSzczypta soliSzczypta soli5(zima)masło niesolone, stopionemasło niesolone, stopione1fasola waniliowa, zastrzeżona z mieszanki sernikafasola waniliowa, zastrzeżona z mieszanki sernika1Dużefasola waniliowa, nasiona zeskrobanefasola waniliowa, nasiona zeskrobane1(może być lub przeglądać)ekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii11 funt cukinii,ekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkilekko upieczone orzechy włoskie, podzielonelekko upieczone orzechy włoskie, podzielone596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 32 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn