Sernik dyniowy Bourbon to Wegetariańskie przepis z 14 porcjami. Jedna porcja zawiera 410 kalorii, 6G białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 600 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz wanilię, śmietanę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Sernik Dyniowy Bourbon, Sernik Dyniowy Bourbon, oraz Sernik Dyniowy Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Odwróć dno 9-calowej patelni springform (aby utworzyć płaskie dno, które ułatwi usunięcie ciasta z patelni), a następnie zablokuj na boku i masełku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
2
Wymieszać razem okruchy, pekan, cukry, i masło w misce, aż dobrze połączone. Naciśnij mieszankę okruchów równomiernie na dnie i 1/2 cala w górę strony patelni, a następnie schłodzić skorupę, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Orzeszki Pekan
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
Patelnia
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W misce wymieszać dynię, jajka, brązowy cukier, śmietanę, wanilię i Likier (jeśli jest używany).
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Likier
Dynia
Wanilia
Krem
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
3
W dużej misce wymieszać cukier granulowany, skrobię kukurydzianą, cynamon, gałkę muszkatołową, imbir i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Skrobia Kukurydziana
Cynamon
Imbir
Gałka Muszkatołowa
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
4
Dodać serek i ubić mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż kremowy i gładki, o 3 protokół. Zmniejsz prędkość do średniej, następnie dodaj mieszaninę dyni i ubijaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Dynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
5
Wlać nadzienie do skorupy, wygładzając górę, a następnie umieścić springform pan w płytkiej patelni do pieczenia (w przypadku wycieku springform).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Patelnia Do Pieczenia
6
Piec, aż środek jest po prostu ustawić, 50 do 60 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Przenieść do szafy i ostudzić 5 minut. (Pozostawić piekarnik włączony.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
W misce ubij śmietanę, cukier i Likier (jeśli używasz), następnie rozprowadź na wierzchu sernika i piecz 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Likier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Trzepaczka
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Sernik chłodny w całości na patelni na stelażu, około 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Chłód, pod przykryciem, do ostygnięcia, co najmniej 4 godziny.
4
Wyjąć stronę patelni i doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
1
Pieczony sernik można schłodzić, przykryć, do 2 dni.