Sernik Dyniowy Bourbon
Sernik dyniowy Bourbon to Wegetariańskie przepis z 14 porcjami. Jedna porcja zawiera 410 kalorii, 6G białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 600 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz wanilię, śmietanę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Sernik Dyniowy Bourbon, Sernik Dyniowy Bourbon, oraz Sernik Dyniowy Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odwróć dno 9-calowej patelni springform (aby utworzyć płaskie dno, które ułatwi usunięcie ciasta z patelni), a następnie zablokuj na boku i masełku.
Wymieszać razem okruchy, pekan, cukry, i masło w misce, aż dobrze połączone. Naciśnij mieszankę okruchów równomiernie na dnie i 1/2 cala w górę strony patelni, a następnie schłodzić skorupę, 1 godzinę.
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
W misce wymieszać dynię, jajka, brązowy cukier, śmietanę, wanilię i Likier (jeśli jest używany).
W dużej misce wymieszać cukier granulowany, skrobię kukurydzianą, cynamon, gałkę muszkatołową, imbir i sól.
Dodać serek i ubić mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż kremowy i gładki, o 3 protokół. Zmniejsz prędkość do średniej, następnie dodaj mieszaninę dyni i ubijaj, aż będzie gładka.
Wlać nadzienie do skorupy, wygładzając górę, a następnie umieścić springform pan w płytkiej patelni do pieczenia (w przypadku wycieku springform).
Piec, aż środek jest po prostu ustawić, 50 do 60 minut.
Przenieść do szafy i ostudzić 5 minut. (Pozostawić piekarnik włączony.)
W misce ubij śmietanę, cukier i Likier (jeśli używasz), następnie rozprowadź na wierzchu sernika i piecz 5 minut.
Sernik chłodny w całości na patelni na stelażu, około 3 godzin.
Chłód, pod przykryciem, do ostygnięcia, co najmniej 4 godziny.
Wyjąć stronę patelni i doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Pieczony sernik można schłodzić, przykryć, do 2 dni.