Sernik Dyniowy Bourbon

Sernik Dyniowy Bourbon
Sernik dyniowy Bourbon to Wegetariańskie przepis z 14 porcjami. Jedna porcja zawiera 410 kalorii, 6G białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 600 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz wanilię, śmietanę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Sernik Dyniowy Bourbon, Sernik Dyniowy Bourbon, oraz Sernik Dyniowy Bourbon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odwróć dno 9-calowej patelni springform (aby utworzyć płaskie dno, które ułatwi usunięcie ciasta z patelni), a następnie zablokuj na boku i masełku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
2
Wymieszać razem okruchy, pekan, cukry, i masło w misce, aż dobrze połączone. Naciśnij mieszankę okruchów równomiernie na dnie i 1/2 cala w górę strony patelni, a następnie schłodzić skorupę, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
PatelniaPatelnia
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszać dynię, jajka, brązowy cukier, śmietanę, wanilię i Likier (jeśli jest używany).
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
LikierLikier
DyniaDynia
WaniliaWanilia
KremKrem
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
W dużej misce wymieszać cukier granulowany, skrobię kukurydzianą, cynamon, gałkę muszkatołową, imbir i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CynamonCynamon
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Dodać serek i ubić mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż kremowy i gładki, o 3 protokół. Zmniejsz prędkość do średniej, następnie dodaj mieszaninę dyni i ubijaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
DyniaDynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
5
Wlać nadzienie do skorupy, wygładzając górę, a następnie umieścić springform pan w płytkiej patelni do pieczenia (w przypadku wycieku springform).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Piec, aż środek jest po prostu ustawić, 50 do 60 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieść do szafy i ostudzić 5 minut. (Pozostawić piekarnik włączony.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
W misce ubij śmietanę, cukier i Likier (jeśli używasz), następnie rozprowadź na wierzchu sernika i piecz 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
LikierLikier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Sernik chłodny w całości na patelni na stelażu, około 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Chłód, pod przykryciem, do ostygnięcia, co najmniej 4 godziny.
4
Wyjąć stronę patelni i doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Pieczony sernik można schłodzić, przykryć, do 2 dni.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia3
Magazyn