Sernik Czekoladowy Irish Cream

Sernik Czekoladowy Irish Cream
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj Irish Cream Chocolate Cheesecake. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 668 kalorii, 10g białka, oraz 45 g tłuszczu. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz Likier irish cream, śmietanę, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Irish Cream Cheesecake: odrobina czekolady, Sernik Bailey ' s Irish Cream z czekoladowym Ganache, oraz Rewelacyjny Sernik Irish Cream.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W dużej misce wymieszać okruchy ciastek, cukier cukierniczy i 1/3 szklanki kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj roztopione masło i mieszaj, aż dobrze wymieszane. Wklep w dno 9-calowej patelni sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut; odstawić. Zwiększ temperaturę piekarnika do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W dużej misce, połączyć ser, biały cukier, 1/4 szklanki kakao i mąki. Beat ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodawać jajka po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Zmiksować w śmietanie i Likier Irish cream; mieszanie na małej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier śmietankowyLikier śmietankowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
JajkoJajko
6
Wlać nadzienie na upieczoną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Piec w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C) przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 250 stopni F (120 stopni C) i kontynuuj pieczenie przez 60 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Nożem poluzuj ciasto z krawędzi patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
9
Ostudzić, a następnie usunąć krawędź patelni. Schłodzić przed podaniem. Jeśli ciasto pęknie, pomocną wskazówką jest zwilżenie szpatułki i wygładzenie góry, a następnie posypanie okruchami wafla czekoladowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Wafli CzekoladowychOkruchy Wafli Czekoladowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn