Sernik Czekoladowo-Jagodowy
Ten przepis służy 14 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, twarożek, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sernik Czekoladowo-Jagodowy, Sernik jagodowy w cieście czekoladowym, oraz
Instrukcje
Umieścić smarowane 9-in. springform pan na podwójnej grubości folii heavy-duty (około 18 cali. kwadrat). Bezpiecznie owinąć folię wokół patelni.
W małej misce, połączyć okruchy opłatka i masła. Nacisnąć na dno przygotowanej patelni; odstawić.
W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Ubić w czekoladzie, śmietanie, skrobi kukurydzianej i wanilii.
Dodać jajka; ubić na niskim poziomie, aż do połączenia.
Wlać nadzienie na skórkę.
Umieść springform pan w dużej patelni do pieczenia; dodaj 1 w. gorącej wody na większą patelnię.
Piec w temperaturze 325° przez 55-60 minut lub do środka jest tylko ustawić i top wydaje matowy.
Wyjąć springform pan z łaźni wodnej. Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut. Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić o 1 godzinę dłużej. Przechowywać w lodówce przez noc.
W małym rondlu połącz cukier, skrobię kukurydzianą i sok żurawinowy, aż będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 1 minutę.
Zdjąć z ognia; wymieszać z malinami. Całkowicie fajne.
Sernik podawać z sosem malinowym. Przechowywać w lodówce resztki.